Τα μαθηματικά αξιώματα είναι γενικώς αποδεκτά ως αληθή επειδή κανένας δεν έχει συμφέρον να αποδείξει ότι είναι εσφαλμένα. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής.

Το CUPRA Formentor κατέκτησε το βραβείο Red Dot Product Design 2021

12 Απριλίου, 2021

Το CUPRA Formentor συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design 2021. Το βραβείο είναι ένα ακόμη δείγμα ότι το Formentor, προσφέρει μία σημαντική πρόταση στην κατηγορία. Το βραβείο απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, από άποψη αισθητικής, λειτουργικότητας, καινοτομίας και εξαιρετικής ποιότητας σχεδίασης.

Η κριτική επιτροπή του Red Dot αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες που εξετάζουν και αξιολογούν κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η διαδικασία αξιολόγησης του βραβείου βασίζεται σε μια ποικιλία κριτηρίων που συμπληρώνουν ένα πλαίσιο προσανατολισμού, το οποίο αξιολογείται από κάθε κριτή σύμφωνα με την εμπειρία του. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν θέματα όπως ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, το συναισθηματικό περιεχόμενο και η οικολογική συμβατότητα. Το CUPRA Formentor κατέκτησε την κορυφή χάρη στην ικανότητά του να συνδυάζει τις ανάγκες της καθημερινότητας με το πάθος και το συναίσθημα ενός οχήματος υψηλών επιδόσεων.

Κ.Π.