Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Το BMW Group περνά σε μία νέα εποχή στον τρόπο που θα παρουσιάζει τις νέες της τεχνολογίες

7 Μαΐου, 2019

Το BMW Group περνά σε μία νέα εποχή στον τρόπο που στο εξής θα παρουσιάζει τις νέες της τεχνολογίες. Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου η εταιρεία προσκαλεί επίλεκτους δημοσιογράφους, αναλυτές και λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη από όλο τον κόσμο στην εκδήλωση “BMW Group #NEXTGen” που θα πραγματοποιηθεί στο BMW Welt στο Μόναχο και θα έχει ως σκοπό την διάδοση των τεχνολογικών εξελίξεων, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων.

Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει την παγκόσμια δέσμευσή της σε διεθνή σαλόνια αυτοκινήτων και εκθέσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος και θεμάτων του μέλλοντος. Εκτός από παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων, η έμφαση θα δίδεται κυρίως στο τελευταίο στάδιο των τεχνολογικών εξελίξεων από όλα τα επίπεδα D+ACES της εταιρείας και θα αφορά τους τομείς: σχεδίαση, αυτόνομη οδήγηση, συνδεσιμότητα, εξηλεκτρισμός και υπηρεσίες.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της BMW, Harald Krger δήλωσε πως: «είχαμε καθορίσει με σαφήνεια τους στόχους και την φιλοσοφία μας ήδη από το 2016 με την στρατηγική Number ONE > NEXT. Οι προϊοντικές προτάσεις και επενδύσεις μας στους τομείς D+ACES του μέλλοντος το αποδεικνύουν. Με το #NEXTGen ανοίγουμε νέους δρόμους επικοινωνίας με έμφαση στη διεξαγωγή διαλόγου πάνω σε θέματα ατομικής μετακίνησης. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μαζί και να προσφέρουμε λύσεις».

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Ανοδική παρέμεινε η πορεία της Seat και στο πρώτο φετινό τετράμηνο

Αύξηση των πωλήσεων κατά 7% από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους...

Close