Οι άνθρωποι δεν δέχονται την αλλαγή παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και δεν βλέπουν την ανάγκη παρά μόνο όταν υπάρχει κρίση - Jean Monnet ( 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ)

Το «αντίο« του Δημήτρη Σπανού στον Αρη

25 Μαΐου, 2018

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο “τιμόνι” του Αρη, θα είναι αυτό της Κυριακής για τον προπονητή  Δημήτρη Σπανό, εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Ελληνας  προπονητής που πιστώνεται την επιστροφή του Αρη στα “σαλόνια” της super league θέλει να αποχαιρετήσει την σεζόν  με νίκη, γι αυτό και θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα, όσους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και είναι στη διάθεσή του. 

    Ο διάδοχος του δεν έχει ακόμα επιλεγεί από τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Καρυπίδη, που είναι αυτός που θα κάνει και την τελική επιλογή. Πρώτος υποψήφιος φέρεται ο Ισπανός, Πάκο Ερέρα. Ο 65χρονος προπονητής θα είναι πιθανότατα ο νέος τεχνικός του Άρη για την σεζόν 2018-19.

Read previous post:
Suddeutsche Zeitung: «Έπαινος για την Ελλάδα»

«Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών επαίνεσαν την ελληνική κυβέρνηση για τις μεγάλες προσπάθειες μεταρρυθμίσεων», γράφει η γερμανική εφημερίδα Sddeutsche Zeitung.

Close