Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να επικρίνεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά. - Morihei Ueshiba, 1883-1969, Ιάπωνας ιδρυτής του Aikido

Το Android Auto μπαίνει από τις αρχές του ερχόμενου έτους και στα μοντέλα της BMW

12 Δεκεμβρίου, 2019

Ο όμιλος BMW επεκτείνει το πεδίο ομαλής συνδεσιμότητας στα οχήματά του με τον ερχομό του Android Auto από τα μέσα του 2020. Πρόκειται για την τελευταία ψηφιακή εφαρμογή που θα επιτρέπει τη σύνδεση των Android smartphones ασύρματα στο αυτοκίνητο και την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως προτεινόμενοι προορισμοί και προσεχή ραντεβού.

Ενσωματώνεται απευθείας στο ψηφιακό cockpit με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες όχι μόνο στην κεντρική οθόνη ελέγχου, αλλά και στην οθόνη οργάνων πίσω από το τιμόνι και στο Head-Up Display όπου προβάλλονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Τέλος, ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant στο Android Auto διευκολύνει τη λήψη οδηγιών κατεύθυνσης, την επικοινωνία και την παραγωγικότητα.

Κ.Π.

Read previous post:
Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ρόδες, φτιαγμένο από κουτιά γάλακτος

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ...ρόδες, φτιαγμένο από κουτιά γάλακτος, θα “ φυτέψουν” οι Γιατροί του Κόσμου στον Δενδροπόταμο στις 20...

Close