Το έμβλημα της Γαλλίας παλιά ήταν ο κόκορας. Σήμερα είναι ο κόκορας κρασάτος - Gilbert Cesbron

Το 7ο Lycabettus Run στις 28 Φεβρουαρίου 2021

21 Οκτωβρίου, 2020

Το 7ο Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 7η χρονιά στις 28 Φεβρουαρίου 2021. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας. 
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Lycabettus Run, έκανε γνωστό στους ενδιαφερόμενους δρομείς που θέλουν να συμμετέχουν στην διοργάνωση, ότι η περίοδος early bird offer, για προνομιακή τιμή εγγραφής (12 € ανά δρομέα για κάθε ατομικό αγώνισμα και 11 € ανά δρομέα για συμμετοχή στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας) λήγει το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση και μετά το πέρας της Early bird offer περιόδου, οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Νοκ-άουτ οι Βέλεθ, Αγιούμπ από το ματς με το Βόλο

Νέα αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό, ενόψει του σαββατιάτικου (24/10) αγώνα με το Βόλο στο ΟΑΚΑ, καθώς στην πρωινή προπόνηση...

Close