Η Γαλλία έχασε μια μάχη αλλά η Γαλλία δεν έχασε τον πόλεμο  Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Το «7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circouit Θεσσαλονίκης» στη Ν. Παραλία

23 Σεπτέμβριος, 2018

Το μήνυμα για ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον και το δικαίωμα χρήσης του ποδηλάτου, στέλνουν ποδηλάτες από το «7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circouit Θεσσαλονίκης και τη λαϊκή ποδηλατοδρομία στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου», σήμερα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το πρωί.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Θεσσαλονίκης,  σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκτός από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών, υπάρχει η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.

Μετά τις αγωνιστικές κατηγορίες, θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία στις 11:30, ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 23-9-2018 Διεθνές Circuit – Θεσσαλονίκης: Ώρα 09:30 Ομπρέλες Ζογγολόπουλου Περιοχή Ν. Παραλίας .

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας: Ώρα: 11:30.

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου) – Μαρία Κάλλας- – Γεωργίου Παπανδρέου

(αναστροφή)- Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

12:00 Απονομές.

 

 

 

Read previous post:
Η πόλωση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, επικρίνει την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για την πόλωση που επιδιώκουν...

Close