Ακόμη και οι δειλοί μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες. Μόνο οι γενναίοι μπορούν να αντέξουν την αβεβαιότητα. Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος

Το 4ο Diversity In Business Conference είναι γεγονός!

29 Σεπτεμβρίου, 2022

To 4ο Diversity in Business Conference έρχεται την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων της διαφορετικότητας, της αποδοχής, της ένταξης και των ίσων ευκαιριών στις επιχειρήσεις. 

Θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι εταιρειών και προσωπικότητες με αποδεδειγμένη δράση στο Diversity & Inclusion παρουσιάζουν σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, μοιράζονται insights και θέτουν τις βάσεις της νέας εποχής μέσα από ενδιαφέροντα fireside chats. 

Μέσα από πρωτοπόρες πρακτικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ίσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, το κοινό έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το μέλλον των επιχειρήσεων και να εμπνευστεί από στρατηγικές που έχουν ξεχωρίσει ως οι βέλτιστες στο ελληνικό, αλλά και διεθνές περιβάλλον.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τη διαφορετικότητα!

Το 4ο Diversity in Business Conference συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής, το Diversity Charter Greece, το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων και την BOUSSIAS.

Παρακολούθηση: Live & Online
Ομιλητές: https://www.diversityconference.gr/#speakers 
Εισιτήρια: bit.ly/3BqthNm 
Aνακάλυψε περισσότερα: https://www.diversityconference.gr/