Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήσεις και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson, 1897-1972, Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Τις νέες της εγκαταστάσεις στο Κορωπί εγκαινίασε η EPIROC Hellas

20 Σεπτέμβριος, 2018

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας EPIROC Hellas στο Κορωπί (Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου) πραγματοποιήθηκαν εχθές, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας EPIROC Hellas, Γεώργιος Υφαντής και ο Γενικός Διευθυντής, Edoardo Massimo Angelucci. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα, Charlotte Sammelin.  

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι των εταιρειών Ελληνικός Χρυσός A.E., Ελμίν Βωξίτες Α.Ε, Π.Σαμαράς Α.Ε, Χ. Χιώνης Σύμβουλοι Μηχανικοί ΑΕ, Τεχνοχημική Ε.Π.Ε, Σ & Π. Γρηγοριάδη Δομική Μηχανική, Γρηγοριάδης Δυναμική Ο.Ε. Δομικά Μηχανήματα, Πετρόγλου  Ε – Μπλάνας Α ΑΕΕ, στενοί συνεργάτες της Epiroc Hellas καθώς και το προσωπικό των εταιρειών Epiroc Hellas και Atlas Copco. 

H Epiroc Hellas προέκυψε από την διάσπαση του Ομίλου Atlas Copco. Η Epiroc Hellas συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της στους τομείς της εξόρυξης, των υποδομών και των φυσικών πόρων και έχει τη δυνατότητα να φέρει ταχύτερα νέες λύσεις στην αγορά και να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά για τα προϊόντα που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.
 

Read previous post:
Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου Χανίων από τον Οκτώβριο

 Δύο δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, που θα απευθύνονται σε ενήλικες, θα υλοποιήσει από τον Οκτώβριο ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και...

Close