Είμαστε σε μια κοινωνία που οι πίτσες φτάνουν πιο γρήγορα από την αστυνομία. - Claude Chabrol

Τιμητική διάκριση στον Γ.Δ. της ΠΙΝΔΟΣ Λάζαρο Τσακανίκα

29 Ιανουαρίου, 2020

Ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» Λάζαρος Τσακανίκας απέσπασε την τιμητική διάκριση της χρονιάς, για την προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, στον κλάδο της πτηνοτροφίας και για 40 συνεχή χρόνια προσφοράς στην «ΠΙΝΔΟΣ».

Για 11η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του «Αγρότη της Χρονιάς» τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, με τον Γενικό Διευθυντή Λάζαρο Τσακανίκα να διακρίνεται για την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την συμβολή του στη συνεχή, ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Τη διάκριση απένειμε ο καθηγητής και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση ο Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Λάζαρος Τσακανίκας δήλωσε:
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για τη διάκριση αυτή, η οποία έρχεται να επιβραβεύσει το σύνολο των προσπάθειών και ενεργειών του Συνεταιρισμού, για την παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς και για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την Περιφέρεια.

Η διάκριση ανήκει σε όλη την ομάδα της «ΠΙΝΔΟΣ» , παραγωγούς, εργαζόμενους, Διοικήσεις και στελέχη με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα το όραμα των ιδρυτών της. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας, προσηλωμένοι στις αξίες μας και στη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές».  

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%.

Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
ΕΒΕΠ: Οι προτεραιότητες του πειραϊκού επιχειρείν

Όλα τα θέματα που απασχολούν την πειραϊκή επιχειρηματικότητα τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποίησαν, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου...

Close