Μερικές φορές μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις από προβλήματα. Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι πολλά προβλήματα του σήμερα είναι αποτελέσματα των λύσεων του χθες. - Thomas Sowell (Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής)

Time: Η Time: Η Τέιλορ Σουίφτ πρόσωπο της χρονιάς πρόσωπο της χρονιάς

6 Δεκεμβρίου, 2023

Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς 2023 από το αμερικανικό περιοδικό Time.

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Σουίφτ το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και στις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time Σαμ Τζέικομπς.

Σε ηλικία 33 ετών σήμερα, η τραγουδίστρια, που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια την καριέρα της στο Νάσβιλ, κοιτίδα της κάντρι μουσικής, προσθέτει μια νέα διάκριση σε ένα ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό διανθισμένο από επιτυχίες και ρεκόρ, με τα άλμπουμ της ή τις επανεκτελέσεις των τραγουδιών της να εκτοξεύονται συχνά στις πρώτες θέσεις των αμερικανικών κατατάξεων, όπως και συμβαίνει με το “1989 (Taylor’s Version)”, που βρίσκεται στην κορυφή του Billboard 200.

Εδώ και έναν χρόνο, η Σουίφτ απασχολεί την επικαιρότητα και για έναν ακόμη λόγο, για την κριτική που ασκεί στην εταιρεία πώλησης και διανομής εισιτηρίων Ticketmaster για τα προβλήματα που προέκυψαν με την πώληση των εισιτηρίων της για την περιοδεία της “The Eras Tour”, γεγονός που οδήγησε την πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο επικρίσεων για τη μονοπωλιακή θέση της, ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.