Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις: τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

Την υποψηφιότητα του με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο Κ.Κυριάκος

20 Ιούνιος, 2019

Την υποψηφιότητα του με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση της προέδρου Φώφης Γεννηματά, την οποία χαρακτηρίζει τιμητική, παρουσίασε ο Κυριάκος Κυριάκος, έως πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους. 
Ο κ. Κυριάκος υποστήριξε πως ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του επιλογές και πως ήρθε η ώρα να κάνουμε «την πολιτική αλλιώς», όπως είναι και το σύνθημα με το οποίο προωθεί την υποψηφιότητα του. 
Εκτίμησε δε, πως μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του το Κίνημα Αλλαγής και πρόσθεσε πως «είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να δεσμεύεται και να λέει ψέματα». Δεσμεύτηκε μόνο όσον αφορά τα «ανοιχτά» πολιτικά γραφεία και την συνεχή επαφή με τον κόσμο ενώ υπογράμμισε πως θα εργαστεί ώστε η Θεσσαλονίκη να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της και να γίνει πρότυπο. 
Αναφορικά με το στόχο του ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εξέφρασε την εκτίμηση, πως «θα λάβει διψήφιο ποσοστό και πως από αυτή τη μάχη θα αρχίσει η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ ώστε σε βάθος τετραετίας το Κίνημα Αλλαγής να αποτελεί ρεαλιστική κυβερνητική πρόταση». Αναφορικά με τον πρότερο ρόλο του στον «ασπρόμαυρο σύλλογο» είπε πως θα παίξει ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση, και θετικά και αρνητικά, καθώς ήταν μια δουλειά με προβολή και σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Α.Καρ.
 

Read previous post:
Στα μέσα του 2020 έρχονται τα νέα τραίνα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα επενδυτικά σχέδια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, κατά την...

Close