Το μεγαλύτερο λάθος, που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου, είναι να φοβάσαι συνεχώς ότι θα κάνεις λάθος. Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Την τροπολογία του για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε στη Βουλή ο Λ. Αυγενάκης

   Την τροπολογία του, με την οποία παραχωρείται, για 49 έτη, το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ ΠΑΟ, παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ένταξη του κτηματολογίου. Η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί προτεραιότητά μας είπε ο κ. Αυγενάκης, τονίζοντας ότι ένα όνειρο του Παναθηναϊκού γίνεται πραγματικότητα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με την ίδια τροπολογία δίδεται η δυνατότητα ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων από το ΝΠΙΔ του ΟΑΚΑ για την κατασκευή των αναγκαίων αθλητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες στέγασης αθλητικών ομοσπονδιών. 
   Τη σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στην ΚΑΕ ΠΑΟ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας ωστόσο ότι διαφωνεί με τις απευθείας αναθέσεις.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυγενάκης: «Προς όφελος όλων η συμφωνία παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό»