Ένας συναινετικός πολιτικός είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν πιστεύει, επειδή αυτά κρατάνε τους ανθρώπους ήσυχους όταν τα κάνει. John Major, 1943- , Βρετανός Πρωθυπουργός

Την Τρίτη η ΓΣ του ΣΕΒ – Προτείνεται επανεκλογή του κ. Θ. Φέσσα

Την ανανέωση της θητείας του κ. Θεόδωρου Φέσσα ως Προέδρου του ΣΕΒ προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προς την γενική συνέλευση που πρόκειται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαίου στο Μέγαρο Μουσικής με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Αντικαγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Sigmar Gabriel (Ζήγκμαρ Γκάμπριελ).

Ο κ. Ευ. Μυτιληναίος που πληροφορίες τον έφεραν να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΕΒ, προτείνεται να αναλάβει Αντιπρόεδρος με ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Στην απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Η απογευματινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΒ.

Η σύνθεση του προτεινομένου νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ έχει ως εξής:

1. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος

2. Γιάννης Γιώτης, Αντιπρόεδρος

3. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αντιπρόεδρος

4. Νίκος Καραμούζης, Αντιπρόεδρος

5. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος

6. Ευάγγελος Μυτιληναίος, Αντιπρόεδρος

7. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος

8. Αλέξανδρος Μακρίδης, Γενικός Γραμματέας

9. Κωνσταντίνος Μαραγκός, Ταμίας

10. Οδυσσέας Αθανασίου, Μέλος ΔΣ

11. Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος ΔΣ

12. Μάρκος Βερέμης, Μέλος ΔΣ

13. Καλλίνικος Καλλίνικος, Μέλος ΔΣ

14. Ιωάννης Καραγιάννης, Μέλος ΔΣ

15. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Μέλος ΔΣ

16. Ελένη Κολιοπούλου, Μέλος ΔΣ

17. Πάνος Κυριακόπουλος, Μέλος ΔΣ

18. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Μέλος ΔΣ

19. Μιχάλης Στασινόπουλος, Μέλος ΔΣ

20. Μιχάλης Τσαμάζ, Μέλος ΔΣ

Σε σχέση με το προηγούμενο ΔΣ τα νέα μέλη είναι η κα Κολιοπούλου και οι κ.κ. Βερέμης, Καλλίνικος, Καραγιάννης και Παντελιάδης. Αποχωρούν η κα Ηρώ Αθανασίου, η κα Ελένη Κατσού και οι κ.κ. Αν. Καλλιτσάντσης, Γ. Κώτσαλος και Β. Φουρλής.

Read previous post:
Ο Μαριάνο Ραχόι ματαίωσε το ταξίδι του στο Κίεβο για τον τελικό της Ρεάλ

Φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρόταση μομφής που...

Close