Ο άνθρωπος που του έχουν αρνηθεί το δικαίωμα να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, αρχίζει να θεωρεί σημαντικές τις αποφάσεις που του επιτρέπεται να παίρνει. Northcote Parkinson, 1909-1993, Βρετανός ιστορικός

Την Τρίτη (26/1) στη Θεσσαλονίκη ο Καγκάβα

25 Ιανουαρίου, 2021

Tην Τρίτη (26/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής Σίντζι Καγκάβα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να περάσει από ιατρικό έλεγχο για την ένταξη του στον ΠΑΟΚ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και ως «ελεύθερος» θα συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Βόσνιος πλάγιος επιθετικός Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στον Τύπο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες, αλλά τις επόμενες ημέρες όλα θα έχουν τελειώσει. Υπήρχαν πολλές προτάσεις για εμένα και όλα τα κανόνισε ο ατζέντης μου, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ