Το «ναι» και το «όχι», αν και είναι οι πιο σύντομες από όλες τις λέξεις, χρειάζεται να τις σκεφθεί κανείς πολύ προηγούμενος. Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Την προεδρία της ΠΕΔΑ διεκδικεί ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρ. Κωνσταντέλλος

4 Οκτωβρίου, 2019

Tην πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη διοικήσεων στις περιφερειακές ενώσεις των δήμων. 
Ειδικότερα δήλωσε ότι αναλαμβάνει «συντονιστικό ρόλο για τη δημιουργία μιας ομάδας αυτοδιοικητικών που θα διεκδικήσουν τη διοίκηση της ΠΕΔΑ». Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή, για να εργαστούν εντατικά με στόχο την επίλυση των κεντρικών ζητημάτων της Αττικής.
Σημειώνεται ότι η  ΠΕΔΑ εκπροσωπεί θεσμικά τους 66 δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής και 4.230.000 κατοίκους. Το 25μελές διοικητικό της συμβούλιο εκλέγεται μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, (τον Νοέμβριο) από εκλέκτορες που αναδεικνύουν με ψηφοφορία τα δημοτικά συμβούλια όλων των δήμων.
 Κ.Ρ.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Με κρασί, πολιτισμό και χωρίς αυτοκίνητα υποδέχεται την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου ο δήμος Νάουσας

Με ξινόμαυρο κρασί, σκληρό τυρί "μπάτζος", μουσικές εκδηλώσεις και ...χωρίς αυτοκίνητα θα υποδεχτούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νάουσας...

Close