Αν η ιστορία μας διδάσκει ένα πράγμα, είναι πως ιδιοκτησία και πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι - Ludwing von Mises

Την Κυριακή ο 32ος Γύρος της Αθήνας – Έως το βράδυ της Παρασκευής οι ηλεκτρονικές εγγραφές

26 Νοεμβρίου, 2018

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 32ος Γύρος της Αθήνας, που αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται από το 1982, χωρίς χρονόμετρα, μόνο για τη χαρά της συμμετοχής.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί και θα υπάρχει η διαδρομή των 10 χλμ. (εκκίνηση από το ύψος της Ερμού) και των 5 χλμ. (εκκίνηση από Λ. Αμαλίας – μπροστά από τον ‘Αγνωστο Στρατιώτη). Στην πλατεία Συντάγματος θα τερματίσουν και οι δύο διαδρομές.

Στον αγώνα των 10 χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 15 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2003), ενώ στα 5 χλμ. η συμμετοχή επιτρέπεται σε όσους είναι άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2006).

Οι κατηγορίες ΑμεΑ μπορούν να λάβουν μέρος και στις 2 ανωτέρω διαδρομές με τα ίδια ηλικιακά όρια.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:00, στο www.opanda.gr, ενώ εγγραφές θα πραγματοποιούνται και την ημέρα του αγώνα, από τις 08:30 έως τις 09:30 στην πλατεία Συντάγματος.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ δήλωσε ότι ο Τσαβούσογλου του είπε «πολλά και ενδιαφέροντα»

Ο γ.γ.

Close