Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Την κρισιμότητα των επικειμένων ευρωεκλογών για την πορεία της χώρας τόνισαν Παπαδημούλης, Μουζάλας και Καλπάκης

20 Απρίλιος, 2019

Στην κρισιμότητα των επικείμενων ευρωεκλογών, καθώς αυτές θα κρίνουν το μέλλον και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στη Δράμα από κοινού με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό Γιάννη Μουζάλα και τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέργιο Καλπάκη.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η σημερινή εικόνα της Ελλάδας εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ πιο σημαντική και περισσότερο θετική απ’ ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει βελτιωθεί η εικόνα της οικονομίας», τόνισε, «έχει μειωθεί η ανεργία, έχουμε βγει από τα μνημόνια, έχουμε αρχίσει να επουλώνουμε βήμα-βήμα τις πληγές που άφησαν τα μνημόνια, να οικοδομούμε κοινωνικό κράτος, έχει ενισχυθεί ο γεωπολιτικός ρόλος της χώρας, η άσκηση πολύπλευρής εξωτερικής πολιτικής κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα κίτρινα πρωτοσέλιδα της Μπίλντ, που ενέπνεαν έναν ρατσισμό ενάντιων των Ελλήνων και ταυτόχρονα να βελτιώνουμε τι σχέσεις με τους Κινέζους, του Ρώσους και του Αμερικανούς».

Read previous post:
Αστυνομικοί συγκρούστηκαν με «κίτρινα γιλέκα» στο Παρίσι

Συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε δεκάδες διαδηλωτές και αστυνομικούς στο Παρίσι κατά το 23ο Σάββατο των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων».

Close