Το 80% των αποτελεσμάτων παράγεται από το 20% των αιτιών - Vilfredo Pareto

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαΐου η δίκη των πέντε από τους εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

7 Μαΐου, 2018

Για τη ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαΐου, ανέβαλλε την για σήμερα προσδιορισμένη δίκη των πέντε από τους εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη, μετά την πορεία διαμαρτυρίας πολιτών το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Και οι πέντε κατηγορούνται διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρες σωματικής βλάβης. Δυο από τους εννέα συλληφθέντες κατηγορούμενοι για απλή εξύβριση, παραπέμφθηκαν να δικαστούν αργότερα ενώ διαχωρίστηκε η δίκη δυο εκ των συλληφθέντων, γιατί ως ανήλικοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από δικαστήριο ανηλίκων.

Ας σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες, την Παρασκευή το βράδυ οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σαββάτο. Μετά την απολογία, τους έγινε γνωστό ότι θα δικαστούν σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι. Μετά και τη σημερινή αναβολή αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ως τώρα, παρέμεναν κρατούμενοι.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Αθώοι οι πέντε διασώστες για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών στη Μυτιλήνη

Αθώους κήρυξε μετά από μια διαδικασία εννέα ωρών, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου τρεις Ισπανούς πυροσβέστες - διασώστες μέλη...

Close