Δεν υπάρχει εθνική επιστήμη ακριβώς όπως δεν υπάρχει εθνικός πίνακας πολλαπλασιασμού. Ό,τι είναι εθνικό δεν είναι επιστήμη. Άντον Τσέχωφ, 1860-1904, Ρώσος συγγραφέας

Την επόμενη εβδομάδα η εκλογή προέδρου στην ΚΟΠ

20 Μαρτίου, 2018

Το διοικητικό συμβούλιο της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΚΟΠ) ομόφωνα αποφάσισε στην προχθεσινή έκτακτη γενική καταστατική συνέλευση, την τροποποίηση του καταστατικού της ομοσπονδίας, με τρόπο ώστε η εκλογή του νέου προέδρου της ΚΟΠ, που θα γίνει λόγω του αδόκητου θανάτου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, να μην γίνει μόνο για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή για το υπόλοιπο της περιόδου 2017 2018 και την περίοδο 2018-2019, αλλά να γίνει για το υπόλοιπο της θητείας και για ακόμα μια τετραετία.
Αποφασίστηκε, επίσης, η έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΟΠ για εκλογή νέου προέδρου, να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (27/3) στη Λευκωσία. Όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, ο οποίος φέρεται να είναι και το φαβορί για την προεδρία, τις εργασίες της εκλογικής συνέλευσης θα παρακολουθήσει και αξιωματούχος της UEFA.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Πιέρος Σωτηρίου πλησιάζει στο ρεκόρ στην Κοπεγχ΄γη

O Πιέρος Σωτηρίου έχει γίνει αγαπητός στους φίλους της Κοπεγχάγης, καθώς εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Close