Αν εφαρμόζοταντας οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί - Noam Chomsky

Την επίθεση στον Γ.Μπουτάρη καταδικάζουν με ψηφίσματα τους τα δημοτικά συμβούλια Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη

23 Μαΐου, 2018

Την απρόκλητη επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καταδίκασαν με ψηφίσματά τους τα δημοτικά συμβούλια των δήμων Ωραιοκάστρου και Πυλαίας – Χορτιάτη.

“Τέτοιου είδους πράξεις συνιστούν προσπάθεια στοχοποίησης και θα πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους απέναντι τους. Το μήνυμα μας είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση: Η Δημοκρατία δεν απειλείται. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται” αναφέρεται στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου.

Παράλληλα, εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, για “την τόλμη, το ήθος και τη στάση που επέδειξε την ώρα της επίθεσης”.

Ψήφισμα όπου καταδικάζεται η επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη εξέδωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ ανάλογα ψηφίσματα συμπαράστασης αναμένονται τις επόμενες ημέρες και από άλλους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

Α.Καρ.

Read previous post:
Θανάσιμη σύγκρουση οχημάτων στην Ουγγαρία την ώρα που ο οδηγός ήταν ζωντανά στο Ίντερνετ

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σ' ένα μικρό λεωφορείο, που μετέφερε ρουμάνους επιβάτες, και ένα φορτηγό στοίχισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους...

Close