Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

Την επισκευή του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

20 Σεπτέμβριος, 2018

Την επισκευή και συντήρηση του δημοτικού σταδίου του Δήμου Ασπροπύργου, με χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από ιδίους πόρους της Περιφέρειας, ενέκρινε το Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής στη σημερινή του συνεδρίαση.

Πρόκειται για το «μοναδικό Δημοτικό στάδιο που διαθέτει η πόλη», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, χαρακτηρίζοντας «απολύτως απαραίτητες» τις παρεμβάσεις. «Κρίνεται αναγκαία», επισήμανε, η αποκατάσταση των φθαρμένων τμημάτων της κεντρικής κερκίδας , ώστε «να βελτιωθεί η ασφάλεια των θεατών και να αναβαθμιστεί το γήπεδο ως βασική αθλητική υποδομή της πόλης», το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ασπροπύργου και σύμφωνα με την επικαιροποιημένη μελέτη θα εκτελεσθούν οι εξής κύριες εργασίες: Απομάκρυνση των σαθρών υλικών και πλήρωση των ρωγμών με ενέσεις εποξειδικών ρητινών. Ενίσχυση των υποστυλωμάτων της κερκίδας με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα. Κατασκευή νέων τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα, για την ενίσχυση της αντοχής και της ακαμψίας του φέροντος οργανισμού κερκίδας.

Read previous post:
Στο εδώλιο πρώην στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Λαγκαδά

Πρώην μέλος της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά (ΔΕΥΑΛ) φέρεται ότι προσελήφθη παράτυπα σε θέση επόπτη συνεργείων...

Close