Βρίσκω τον πόλεμο αποκρουστικό, αλλά αυτοί που τον εγκωμιάζουν χωρίς να συμμετέχουν σ΄αυτόν, είναι ακόμα περισσότερο - Romain Rolland

Την ενίσχυση των νοσοκομείων ζητάει η περιφερειακή παράταξη «Οικολογία-Πράσινη Λύση»

Την ανάληψη πρωτοβουλίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ενίσχυση των νοσοκομείων με προστατευτικό εξοπλισμό, ζητάει η περιφερειακή παράταξη «Οικολογία- Πράσινη Λύση». 
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Μακεδονίας δίνει σκληρή μάχη κατά του κορονοϊού με πολύ περιορισμένα μέσα προστασίας και χωρίς πάντοτε τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως «διαπιστώθηκε έπειτα από επικοινωνία με μέλη και φίλους της παράταξης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, εργαζόμενοι τόσο στο Κέντρο αναφοράς ΑΧΕΠΑ, όσο και σε άλλα Νοσοκομεία». Μάλιστα σημειώνεται πως «έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα περιορισμένη ποσότητα προστατευτικού εξοπλισμού, όπως μάσκες, γυαλιά και ποδονάρια».
«Η Οικολογία- Πράσινη Λύση κάνει έκκληση στην διοίκηση της Περιφέρειας να συνδράμει επικουρικά στην παροχή του απαραίτητου αυτού προστατευτικού εξοπλισμού, ώστε να προστατευτεί περαιτέρω το υγειονομικό προσωπικό, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να νοσήσει», αναφέρει η ανακοίνωση. 
Π.Γ.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Βουλγαρία: Δωρεές για την αγορά προστατευτικού εξοπλισμού σε όλα τα νοσοκομεία

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά μασκών, προστατευτικού εξοπλισμού και απολυμαντικών για το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλα...

Close