Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση της μελέτης για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη

15 Σεπτεμβρίου, 2023

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το Friends of Europe και η Μεταρρύθμιση παρουσιάζουν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18.00, στο ξενοδοχείο King George τα αποτελέσματα Έκθεσης για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που εκπονήθηκε από 11 κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου (High Level Group) υπό την Προεδρία της Άννας Διαμαντοπούλου.

Στην εκδήλωση το “ παρών” θα δώσουν ο Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων της ΕΕ, Nicolas Schmit, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Την έκθεση θα παρουσιάσει η Άννα Διαμαντοπούλου και θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν μέλη της Επιτροπής και Έλληνες ακαδημαϊκοί.

Εγγραφείτε ΕΔΩ για να λάβετε μέρος δωρεάν στην εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ καθώς επίσης και τα βιογραφικά των ομιλητών.