Αν το κλίμα ήταν τράπεζα θα το είχατε ήδη σώσει - Ούγκο Τσάβεζ

Την αναπλήρωση των εργαστηρίων ζητούν σπουδαστές δημοσίων ΙΕΚ

1 Απριλίου, 2020

 Προβληματισμούς σχετικά με παραμέτρους της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διατυπώνει ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Οι σπουδαστές ζητούν από το υπουργείο Παιδείας να «να διαμορφωθεί ολοκληρωμένο σχέδιο από το υπουργείο Παιδείας για την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού έτους 2019-2020 για τους σπουδαστές», και ζητούν απαντήσεις «πώς θα κάνουμε τα πρακτικά μαθήματα, τι θα συμβεί με τα εργαστήρια, ιδιαίτερα σε ειδικότητες που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτά –πχ μαγειρική».

   Σημειώνουν, δε, ότι «για πολλούς σπουδαστές δεν είναι δεδομένη η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, αφού πολλοί δεν διαθέτουν κατάλληλα εργαλεία -υπολογιστή, σύνδεση στο διαδίκτυο» και γι’ αυτό τονίζουν την ανάγκη «να παρθούν από το υπουργείο Παιδείας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προχωρήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλους τους σπουδαστές πανελλαδικά».

Read previous post:
Ο Καναβάρο καλεί τους Ιταλούς σε «αδιάρρηκτη ενότητα»

Ο Φάμπιο Καναβάρο επιστρατεύει τους ποδοσφαιρικούς θριάμβους του ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να εμπνεύσει τους συμπατριώτες του, σε μία «αδιαίρετη ενότητα»...

Close