Όταν ο νόμος και η ηθική συγκρούονται μεταξύ τους, ο πολίτης έχει τη σκληρή επιλογή είτε να χάσει την αντίληψή του περί ηθικής είτε να χάσει το σεβασμό του προς τους νόμους. - Frédéric Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος & κοινωνιολόγος

Τηλεοπτικός σκηνοθέτης χαρακτήρισε τον Τζέιμς Κόρντεν τον «πιο δύσκολο παρουσιαστή»

6 Απριλίου, 2023

   

Τηλεοπτικός σκηνοθέτης χαρακτήρισε τον Τζέιμς Κόρντεν ως τον «πιο δύσκολο και αντιπαθητικό παρουσιαστή» με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Ο Κρεγκ Ντάνκαν – ο οποίος συνεργάστηκε με τον κωμικό το 2013, με βίντεο στο YouTube μοιράστηκε την εμπειρία του από τη συνύπαρξη με τον Τζέιμς Κόρντεν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «A League Of Their Own».

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο βίντεο, ο Ντάνκαν ανέλαβε να σκηνοθετήσει τον Κόρντεν, καθώς και τους Φρέντι Φλίντοφ, Τζέιμι Ρέντναπ και Τζακ Γουάιτχολ, για ένα επεισόδιο της σειράς – μια πρόκληση σε στυλ Masterchef έξω από το στούντιο.

«Ο πιο δύσκολος και αντιπαθητικός παρουσιαστής με τον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ ήταν ο Τζέιμς Κόρντεν» ανέφερε στην αρχή του βίντεο. «Με ρώτησε η εταιρεία παραγωγής του [αν] ήμουν διατεθειμένος να σκηνοθετήσω μια πρόκληση που θα ήταν μέρος της εκπομπής τους «A League of Their Own». Ήταν η έβδομη σεζόν, το τρίτο επεισόδιο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» τόνισε.