Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Τηλεφωνική επικοινωνία Σίσι-Αναστασιάδη

19 Μαρτίου, 2018

Οι «εξαιρετικές διμερείς σχέσεις» ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Κύπρο, ήταν το βασικό θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες (Κυριακή) το βράδυ, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και ο Κύπριος ομόλογός του, Νίκος Αναστασιάδης.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν το πώς θα ενισχύσουν περαιτέρω τις διακρατικές τους σχέσεις, αλλά και την τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας Μπάσαμ Ράντι, ο Κύπριος Πρόεδρος εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμησή του για το πόσο θετικά εξελίσσονται οι σχέσεις της Λευκωσίας με το Κάιρο.

Σε σχετικό ρεπορτάζ της αγγλόφωνη έκδοση της «Αλ Αχράμ», σημειώνει πως η τριμερής συνεργασία σε επίπεδο αρχηγών των χωρών της Αιγύπτου, της Ελλάδας και της Κύπρου ξεκίνησε το 2014, με σκοπό την ενίσχυση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων των τριών χωρών.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Κλειστός αύριο από τις 16.30 ο σταθμός μετρό «Πανεπιστήμιο»

Κλειστός θα είναι αύριο από τις 16.30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης...

Close