Ακόμη και ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το μόνο πράγμα που απαιτούνταν για μία αξιόλογη επιτυχία – Henry Ford

Τηλεδιάσκεψη Μ. Βαρβιτσιώτη με τους Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινoβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

27 Μαΐου, 2020

«Ο διάλογος είναι πάντα δημιουργικός. Ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη Προεδρία» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινoβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Είχα τη χαρά να παρουσιάσω μέσω τηλεδιάσκεψης στους Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινoβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας. Ο διάλογος είναι πάντα δημιουργικός. Ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη Προεδρία» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατά την οποία θα ενημερώσει τα μέλη της για τις προτεραιτότητες της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Read previous post:
ΘΕΜΑ: Έργα και Ημέραι του… Καταλανού, Γιόχαν Κρόιφ

Τα μοναδικά επιτεύγματα του Γιόχαν Κρόιφ ως ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μπαρτσελόνα τον μετέτρεψαν σε μία από τις προσωπικότητες με...

Close