Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν. Georg Christoph Lichtenberg, 1742-1799, Γερμανός γνωμικογράφος

Τηλεδιασκέψεις του Σαββίδη για την επόμενη ημέρα

Σε τακτικές τηλεδιασκέψεις με ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας του,  θα προχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με βασικό αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και  την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα, τις εξελίξεις με την Super League, και την τακτική της ομάδας σχετικά με την “επόμενη μέρα” της.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Φερέιρα στηρίζει το «χιλιόμετρα στο σπίτι»(vid)
Αναφορικά με τα ζητήματα ‘στρατηγικής” του ΠΑΟΚ για την επόμενη ημέρα, και τον στόχο να συνεχίσει η ομάδα να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του στόχου της αυτάρκειας, ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης” εταιρείας ανέπτυξε το όραμα του στους συνεργάτες του στην πρώτη από αυτές τις τηλεδιασκέψεις που έγινε σήμερα. «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», είπε ο κ. Σαββίδης.
Στις προθέσεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης είναι να συνεχίσει τις τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα διοικητικά ή ποδοσφαιρικά  στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

 Ν. Καραμητρούσης

Read previous post:
Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού σε Γερμανία-Ελβετία-Ολλανδία

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 5.936 τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχονται πλέον σε 91.714,...

Close