Διά να αισθανθή κανείς την ιδική του ευτυχίαν, πρέπει να παύση ενοχλούμενος από την ευτυχίαν των άλλων. Δημήτσης Καραμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος

Θλάση α΄ βαθμού ο Μπακάκης, “ΟΚ” ο Ολιβέιρα

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν και ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Αυτό έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 ημέρες και θα χάσει τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ για τα play-off του Europa League. Αντίθετα, «παρών» δηλώνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που δεν του είχαν επιτρέψει να προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά.

Πριν από την προπόνηση οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο της UEFA παραμονές ευρωπαϊκού αγώνα.

Η αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. Νωρίτερα (17:30) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων -σύμφωνα με το νέο τροποποιημένο πρόγραμμα- θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Μάσιμο Καρέρα, ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Στράτος Σβάρνας.

 

Γ. Μανταίος

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ευρωζώνη: Μεγαλύτερη της αναμενόμενης η βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Σεπτέμβριο

Ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη βελτιώθηκε περισσότερο του αναμενόμενου τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, χάρη κυρίως...

Close