Ένα Υπηρεσιακό Σημείωμα δεν γράφεται για να ενημερώσει τον παραλήπτη, αλλά για να προστατέψει τον αποστολέα - Dean Acheson

Θετικός στον Covid-19 ο Κεϊτά Μπαλντέ

28 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο κορονοϊός πλήττει τη Γένοβα και τις ομάδες της, καθώς μετά την Τζένοα, που ανακοίνωσε 14 νέα κρούσματα κι ενώ δύο παίκτες της είχαν ήδη προσβληθεί από την COVID-19 (Περίν, Σένε), ήταν η σειρά της Σαμπντόρια να κοινοποιήσει πως ο Κεϊτά Μπαλντέ Ντιαό, ο οποίος πέρασε από ιατρικά τεστ για να μεταγραφεί από τη Μονακό, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η μεταγραφή συμφωνήθηκε πριν από αρκετές ημέρες και αφορά δανεισμό του παίκτη έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, με οψιόν αγοράς του για άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ, στο τέλος της σεζόν.

Ο Ντιαό έφτασε στη Γένοβα σήμερα το πρωί για τις καθιερωμένες εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν κάτι που οι σύλλογοι και ο ποδοσφαιριστής δεν περίμεναν.

«Η Σαμπντόρια ανακοινώνει ότι η Μονακό εξουσιοδότησε τον ποδοσφαιριστή Κεϊτά Μπαλντέ να ταξιδέψει για ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν προβλήματα», αναφέρει μια ανακοίνωση των Γενοβέζων.

«Κατά τη διάρκεια των δοκιμών και του πρωτοκόλλου COVID-19, βρέθηκε να είναι ελαφρώς θετικός: διευκρινίζουμε ότι ο παίκτης δεν είχε καμία επαφή με την αγωνιστική ομάδα και είναι αυτο-απομονωμένος. Οι υγειονομικές διαδικασίες θα τεθούν σε εφαρμογή, σύμφωνα με το πρωτόκολλο».

Ελαφρώς θετικός σημαίνει ότι παρόλο που ο Κεϊτά έχει την COVID-19, εν τούτοις έχει ελαφρύ ιικό φορτίο, οπότε λογικά θα πρέπει να είναι ασυμπτωματικός.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
«Θερίζει» την Τζένοα ο κορονοϊός

Η Τζένοα ανακοίνωσε ότι 14 μέλη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων εκτιμάται ότι βρίσκονται 8-10 ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19,...

Close