Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη. Ζακ-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

Θετικοί στον κορονοϊό ο Αμιτάμπ Μπατσάν και ο γιος του

Ο Αμιτάμπ Μπατσάν, ένας από τους διασημότερους πρωταγωνιστές του ινδικού κινηματογράφου, διαγνώστηκε με τη νόσο COVID-19, μαζί με τον γιο του, επίσης ηθοποιό, Αμπισέκ Μπατσάν και οι δυο τους διακομίστηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι σήμερα.

«Διαγνώστηκα θετικός με τη νόσο COVID … μεταφέρθηκα σε νοσοκομείο… το νοσοκομείο ενημερώνει τις αρχές… η οικογένεια και το προσωπικό υποβάλλονται σε εξετάσεις, αναμένουμε τα αποτελέσματα», έγραψε σε ένα tweet ο Αμιτάμπ Μπατσάν, ηλικίας 77 ετών.

Ο γιος του Αμπισέκ Μπατσάν, ηλικίας 44 ετών, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter λεπτά αργότερα ότι επίσης διαγνώστηκε θετικός.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Nanavati στο Μουμπάι, ενώ και άλλα μέλη της διάσημης οικογένειας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Ένας θρύλος του Μπόλιγουντ, όπως θεωρείται, ο Αμιτάμπ Μπατσάν ηγείται της μάχης της χώρας εναντίον του νέου κορονοϊού, πρωταγωνιστώντας σε ενημερωτικά σποτ των αρχών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη το 1969 και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 200 ταινίες.

Read previous post:
Πολιτική κρίση στη Βουλγαρία: Ο Πρόεδρος απαιτεί παραίτηση της κυβέρνησης, νέες διαδηλώσεις

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ απαίτησε χθες Σάββατο την παραίτηση της κυβέρνησης και του γενικού εισαγγελέα της χώρας της...

Close