Οι σύγχρονες μηχανές γίνονται κάθε μέρα και πιο πολύπλοκες και ο σύγχρονος άνθρωπος γίνεται κάθε μέρα και πιο απλοϊκός - Νικολά Γκομέζ Νταμέζ (1913-1994) Κολομβιανός συγραφέας

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «4ου OLYMPIC DAY RUN GREECE»

26 Σεπτεμβρίου, 2021

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ. και 2 χλμ. του «4ου OLYMPIC DAY RUN GREECE».

   

   Από τις 7:00 το πρωί δεν επιτρέπεται η στάση/στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 13:00 η κυκλοφορία και η στάση αυτών στις οδούς:

   -30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

   -Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής και

   -Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου.

   

   Από τις 17.00 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

   -Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

   -Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

   -Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

   -Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής και

   -Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής.

      Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

   Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΦΩΤΟ Αρχείου