Αυτό που ονομάζουμε στρατηγική, βασικά έχει να κάνει με το να περνάμε τα ποτάμια από τις γέφυρες και να διασχίζουμε τα βουνά από τα μονοπάτια. Anatole France, 1844-1924, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1921

Θέμα οικονομικής ζημιάς έθεσε ο Παναθηναϊκός στη Euroleague

25 Μαΐου, 2020

Εξηγήσεις ως προς τη μείωση των εσόδων για τη διοργάνωση λόγω της οριστικής διακοπής της σεζόν της Euroleague έθεσε ο Παναθηναϊκός, στο Συμβούλιο των μετόχων μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος έθεσαν θέμα μεγαλύτερης οικονομικής ζημιάς στους συλλόγους λόγω της οριστικής διακοπής της σεζόν και ζήτησαν «να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας». 

Συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό τονίστηκε: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με τη διακοπή. Όμως, περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και τη μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας». 

Read previous post:
Η Μαδρίτη αίρει την καραντίνα για τους ξένους τουρίστες από 1/7

Η Ισπανία θα άρει την υποχρέωση για τους ξένους τουρίστες να μπαίνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες από την 1η...

Close