Ολόκληρη η ιστορία του κόσμου μπορεί να συνοψισθεί στο γεγονός ότι όταν ένα έθνος είναι δυνατό, δεν είναι δίκαιο και όταν θέλει να είναι δίκαιο δεν είναι πια δυνατό - Ουίνστον Τσώρτσιλ

Θέλουν να δείξουν ματς από Νικαράγουα ευρωπαϊκές TV

4 Απριλίου, 2020

«Ορισμένοι ευρωπαϊκοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί ζήτησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών του  πρωταθλήματός μας. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν ξέρω αν θα τελειώσει». 
 Λόγια του  γενικού γραμματέα του πρωταθλήματος της Νικαράγουας, Χοσέ Μαρία Μπερμούδες  στην εφημερίδα  της χώρας «La Prensa», που δείχνουν πόσο ισχυρή είναι η ανάγκη για το ποδόσφαιρο σε μια εποχή που, λόγω του κορωναϊού, όλα τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, εκτός από εκείνα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής,  της Λευκορωσίας και του Τατζικιστάν. 
 «Σίγουρα θα συνεχίσουμε να παίζουμε (σ.σ: πίσω από κλειστές πόρτες),  επειδή, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που λαμβάνουμε από τις αρχές, δεν υπάρχει συναγερμός για την υγεία και δεν υπάρχουν περιορισμοί τύπου καραντίνας», πρόσθεσε.

 A. Bαζογιάννης

Read previous post:
Τη στήριξη των εξαγώγιμων γεωργοδιατροφικών προϊόντων ζητάει η ΠΚΜ

Τη στήριξη των εξαγώγιμων γεωργοδιατροφικών προϊόντων, καθώς η πανδημία του κορονοϊού κλιμακώνεται, ζητάει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Αγροδιατροφική...

Close