Εκείνοι που μπορούν να χειρίζονται κρυφά τις υποθέσεις ενός κράτους το έχουν υπό την απόλυτη εξουσία τους - Baruch Spinoza

“The Remix: Hip-Hop x Fashion”

19 Μαΐου, 2019

Οι πρωτοπόροι της μόδας hip-hop είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ «The Remix: Hip-Hop x Fashion» που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τραϊμπέκα, στη Νέα Υόρκη.

Η τραγουδίστρια, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, η σχεδιάστρια μόδας, Έιπριλ Γούοκερ, ιδρύτρια του brand Walker Wear, ο σχεδιαστής και ακτιβιστής κατά της αστυνομικής βίας Κέρμπι Ζαν Ρέιμοντ, ιδρυτής του brand Pyer Moss, η Νίκι Ογκουνάικε αρχισυντάκτρια μόδας του Elle και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Μπέβι Σμιθ συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ.

“Αφού παρακολουθήσει την ταινία, πιστεύω ότι το κοινό θα εκπλαγεί από το πόσα στυλ και τάσεις θα αναγνωρίσει, τα οποία όμως δεν έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένες γυναίκες” δήλωσε ο Dirk Schonberger, διευθυντής δημιουργικού του brand MCM.

Μια τέτοια γυναίκα είναι η Misa Hylton, στυλίστρια που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη δεκαετία του 1990, της οποίας τα σχέδια εξακολουθούν να αντιγράφονται μέχρι σήμερα.

Read previous post:
Μέτε Φρέντρικσεν: Η αρχηγός των σοσιαλδημοκρατών στη Δανία

Ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από το Facebook με ένα βίντεο που αντέγραψε από ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, στο οποίο...

Close