Εάν φονευθώσιν όλοι οι Έλληνες, ποίος θα πληρώνη το χαράτσι; -  Χασάν Γαζή

«Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την Γιουνάιτεντ»

Ο Νιγηριανός επιθετικός Οντιον Ινγκάλο, ελπίζει να βοηθήσει  περισσότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  να φτάσει «όλο και πιο ψηλά», μετά την παράταση του δανεισμού του από τη Σανγκάη Σενχουά μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021.
 Ο Ιγκάλο, του οποίου η αρχική περίοδο δανεισμού από την κινεζική ομάδα είχε οριστεί να λήξει στις 31 Μαΐου, σημείωσε τέσσερα γκολ σε οκτώ παιχνίδια για την Γιουνάιτεντ προτού ανασταλεί το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού.
 «Αισθάνομαι πλήρης και είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες καθώς υπήρξαν διαφορετικές συζητήσεις για το μέλλον», είπε στην ιστοσελίδα της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 «Τώρα έχει επεκταθεί ο δανεισμός μου. Θα είμαι εδώ μέχρι τον Ιανουάριο. Θέλω απλώς να δουλέψω σκληρά και να το απολαύσω, να υποστηρίξω την ομάδα και να κάνω οτιδήποτε μπορώ να μας κάνει να ανέβουμε ψηλότερα».
 Η Γιουνάιτεντ είναι πέμπτη με 45 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει ξανά στις 17 Ιουνίου.
 «Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ιγκάλο. «Εργαζόμαστε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα πάμε υπέροχα. Όλοι φαίνονται καλοί. Τρέξιμο, σκληρή δουλειά και παιχνίδι. Όλοι γίνονται όλο και καλύτεροι.»

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Οι θέσεις των επιχειρήσεων για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των ΒΙΠΕ

Τις θέσεις των επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες σε Επιχειρηματικά Πάρκα και Βιομηχανικές Περιοχές, ενόψει της αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου που...

Close