Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος.

«Θα είναι περίεργη εμπειρία τρόπαιο χωρίς φιλάθλους»

 Πανηγυρίζοντας και σηκώνοντας το τρόπαιο της Premier League σε ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους, θα ήταν μια «περίεργη» εμπειρία, όπως δήλωσε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον.
 Η Λίβερπουλ χρειάζεται μόλις έξι βαθμούς από τα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια για να κερδίσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αλλά δεν υπάρχει ακόμη σαφής ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσει η σεζόν μετά την αναστολή της τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.   
 Και φυσικά όταν το πρωτάθλημα  αρχίσει ξανά δεν θα επιτρέπεται η παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης.
 «Φυσικά θα ήταν διαφορετικό γιατί αν κερδίσεις κάποιο τρόπαιο και το λάβεις χωρίς οπαδούς εκεί, θα ήταν πολύ περίεργο», δήλωσε ο Χέντερσον στο BBC Radio.
 «Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε … Θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρης σεζόν. Μετά από αυτό, αν το κερδίσουμε, πάρουμε το τρόπαιο και οι οπαδοί δεν είναι εκεί … απλά πρέπει να το αντιμετωπίσετε όταν έρθει.»
 Οι σύλλογοι άρχισαν να προπονούνται σε μικρές ομάδες την περασμένη εβδομάδα και θα ψηφίσουν σήμερα σχετικά με το αν θα μεταβούν στη δεύτερη φάση του «σχεδίου επανεκκίνησης» (Project Restart), το οποίο θα επέτρεπε στους παίκτες να συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις.

 A. Bαζογιάννης
 

Read previous post:
Οπαδοί ζητάνε κάλυψη του 30% των θέσεων στα στάδια

Οι οπαδοί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, εν όψει της επανάληψης του πρωταθλήματος, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου, ζήτησαν...

Close