Ο Ελικώνας και ο Παρνασσός είναι τα Μπέβερλυ Χιλς της Αρχαιότητας – Αντρέ Μαρλώ

Τη συνεργασία του συνδικαλιστικού κινήματος για την αναβίωση και την ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων ζήτησε ο Στ. Πιτσιόρλας από τη ΓΣΕΕ

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Τη συνεργασία του συνδικαλιστικού κινήματος για την αναβίωση και την ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων και κλάδων ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), Ιωάννη Παναγόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Αθανάσιος Δανούσης, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της ΓΣΕΕ, Φώτιος Κολεβέντης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Δημήτρης Τσόκας, καθώς και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Απόστολος Μακρυκώστας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο αναπληρωτής υπουργός παρουσίασε την πολιτική της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη ανάπτυξη της χώρας. Παράλληλα, υπογράμμισε τον ηγετικό ρόλο που μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν οι δυνάμεις της εργασίας σε αυτή την προοπτική.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στα θέματα της βιομηχανίας ζήτησε τη συνεργασία του συνδικαλιστικού κινήματος για την αναβίωση και την ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων και κλάδων. Επίσης, διαβεβαίωσε την ηγεσία της ΓΣΕΕ ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή και διάλογο μαζί της σεβόμενος απολύτως την αυτονομία και τον ιδιαίτερο ρόλο το συνδικαλιστικού κινήματος.

Read previous post:
Υπογράφεται η σύμβαση για το Γεφύρι της Πλάκας

Υπογράφεται αύριο στις 5 το απόγευμα η σύμβαση για το έργο «Στερέωση, Αποκατάσταση, Αναστήλωση, Ανάδειξη Γέφυρας Αράχθου στην Πλάκα»  παρουσία του υπουργού...

Close