Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ΄αυτό που σε συνθλίβει. Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

Τη συμμετοχή της Ελλάδας σε διαστημικά προγράμματα συζήτησε ο Ν. Παππάς με την Ελ. Μπιενκόφσκα

21 Μαΐου, 2019

Με την Ευρωπαία επίτροπο Ελζμπιέτα Μπιενκόφσκα, αρμόδιας για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο υπουργός, Νίκος Παππάς.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις για την ευρωπαϊκή στρατηγική για το διάστημα, καθώς και η συμμετοχή της Ελλάδας σε διαστημικά προγράμματα.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σε ανάρτησή του στο Twitter, «με την επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, @EBienkowskaEU, συζητήσαμε για τη στρατηγική της ΕΕ για το διάστημα, καθώς και για τις προοπτικές συμμετοχής και συνεισφοράς της Ελλάδας σε δράσεις και προγράμματα».

Με την Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, @EBienkowskaEU , συζητήσαμε για τη στρατηγική της Ε.Ε. για το διάστημα, καθώς και για τις προοπτικές συμμετοχής και συνεισφοράς της Ελλάδας σε δράσεις και προγράμματα. pic.twitter.com/00Jof59kOB
– Νίκος Παππάς (@nikospappas16) May 21, 2019

Ο θετικός ρόλος των νεοφυών επιχειρήσεων στο επίκεντρο της συνάντησης Γ. Δραγασάκη και Ελ. Μπιενκόφσκα

Στον θετικό ρόλο των νεοφυών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη και την οικονομία, αναφέρθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης στη συνάντηση που είχε με την Ευρωπαία Επίτροπο Ελζμπιέτα Μπιενκόφσκα, αρμόδια για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Απόστολος Μακρυκώστας. 

Good meetings in #Greece today with Minister @YDragasakis and Alternate Minister Stergios Pitsiorlas. We discussed positive role of Greek start-ups and scale-ups in economic recovery, and need to deliver on key #EUindustry initiatives. pic.twitter.com/rtu6TwtizF
– Elbieta Biekowska (@EBienkowskaEU) May 21, 2019

 

Read previous post:
Χειρουργήθηκε ο Μπακάκης

Σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε σήμερα (21/5) ο Μιχάλης Μπακάκης. Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Δρ.

Close