Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία. Marshall McLuhan, 1911-1980, Καναδός επικοινωνιολόγος

Τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ αναμένουν οι επικεφαλής του συνδυασμού, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»

11 Ιανουάριος, 2019

Τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αναμένουν, οι επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης. Όπως ανέφερε, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, η συμβολή του ΚΙΝΑΛ είναι ευπρόσδεκτη και θα βοηθήσει τον συνδυασμό να αποκτήσει και την απαραίτητη θεσμικότητα. Από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης, ανέφερε ότι «το Ποτάμι στην πράξη έχει δείξει τη στήριξή του» ενώ ο κ. Βούγιας γνωστοποίησε ότι αναμένει τις αποφάσεις στελεχών της «Πρωτοβουλίας».
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βούγιας εκτίμησε ότι στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα γίνουν συγχωνεύσεις υποψηφιοτήτων και διατύπωσε την άποψη ότι: «θα έρθει όχι ως μοιραία αλλά ως φυσιολογική εξέλιξη, μια στήριξη στην κίνησή μας με βάση διμερείς σοβαρές επαφές στη βάση της ομοιογένειας των απόψεων για την πόλη και της δυναμικής που παρουσιάζει η παράταξή μας». 
«Επιδίωξή μας είναι να γίνουμε ένα ισχυρό αουτσάιντερ και στη συνέχεια να πιάσουμε το στόχο μας που είναι ο 2ος γύρος», είπε και γνωστοποίησε ότι στις 30 Ιανουαρίου θα γίνει η παρουσίαση τριάντα υποψηφιοτήτων του συνδυασμού και της ιστοσελίδας του. «Βεβαιότητά μας είναι ότι η πόλη ανταποκρίνεται και μας παρακολουθεί, ενδιαφέρεται γι αυτά που λέμε και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί αυτό στις πρώτες δημοσκοπήσεις», σχολίασε. 
Από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Βούγια, σημείωσε, ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του είναι γνωστές εδώ και τριάντα χρόνια και σημείωσε χαρακτηριστικά: «αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης ήταν μια επιχείρηση και έπρεπε εγώ να προσλάβω έναν άνθρωπο για να κάνει τη δουλειά, ο Σπύρος θα ήταν o  κατάλληλος άνθρωπος για να βγάλει τη Θεσσαλονίκη ένα βήμα παραπέρα».

Π.Γ. 

Read previous post:
«Στοπ»(1-1) στη Μπράγκα από την Πορτιμονένσε

Η Πορτιμονένσε «έκοψε τη φόρα» της Μπράγκα, την οποία υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) στο στάδιο του Πορτιμάο, στην εναρκτήρια αναμέτρηση...

Close