Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες αναλαμβάνουν Wind Ελλάς και Taxiway

31 Μαρτίου, 2020

Τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο της Θεσσαλονίκης σε σπίτια ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.) αναλαμβάνει η «Wind Ελλάς», σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί της πόλης, «TaxiWay».

   Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, «συνεπής στη δέσμευσή της προς στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, η Wind Ελλάς κάνει πράξη την πρωτοβουλία “ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια”».

   Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 7.00 – 10.00 το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (2310866866/18300), δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός ταξί της TaxiWay θα φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και θα παραλαμβάνει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο. Ο οδηγός θα φροντίσει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. H ενέργεια έχει ξεκινήσει από την πόλη της Θεσσαλονίκης και πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην Αθήνα.

   Σε δήλωση του, ο πρόεδρος της TaxiWay, Θοδωρής Σταυρίδης, δήλωσε πως «αυτές τις δύσκολες στιγμές, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης βρισκόμαστε στη διάθεση των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη. Κύριο μέλημα μας είναι να καλυφθούν με ασφάλεια και συνέπεια όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.»

   Από την πλευρά του, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης, ανέφερε: «Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για όλους, οφείλουμε να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να συνδράμουμε στη μάχη κατά του αόρατου εχθρού. Στόχος μας να προστατεύουμε τις ευάλωτες ομάδες που απειλούνται περισσότερο από την πανδημία»._

Read previous post:
Κ. Σακελλαροπούλου: Να περιβάλουμε με φροντίδα τους πιο αδύναμους

Την ανάγκη, μέσα στον ζόφο της πανδημίας, η Πολιτεία και όλοι μας να περιβάλουμε με φροντίδα τους πιο αδύναμους, που...

Close