Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Θ. Λιβάνιος στην ΚΕΔΕ: Η κυβέρνηση θα στηρίξει την Αυτοδιοίκηση

1 Απριλίου, 2020

Η κυβέρνηση «δεν θα αφήσει αβοήθητη την Αυτοδιοίκηση γιατί είναι αυτή που στηρίζει την κοινωνία», διαβεβαίωσε, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  ( ΚΕΔΕ), συμμετέχοντας στην τηλεδιάσκεψη της σημερινής συνεδρίασης του. «Βάζετε πλάτη, όπως και στην αρχή της οικονομικής κρίσης, με έναν τρόπο που είναι δυσανάλογος των δυνατοτήτων σας και τα βγάζετε πέρα» ανέφερε ο υφυπουργός  και ζήτησε από την ΚΕΔΕ καταγραφή των ελλειμμάτων στους προϋπολογισμούς των Δήμων λόγω των έκτακτων συνθηκών . 

Σύμφωνα μ’ ανακοίνωση, στις τοποθετήσεις τους , τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ, επισήμαναν ότι οι Δήμοι κρατάνε όρθια την κοινωνία στις μέρες της καραντίνας και χρειάζονται άμεσα οικονομική βοήθεια.  Το μήνυμα που έστειλε η ηγεσία της ΚΕΔΕ , στη σημερινή της συνεδρίαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «είναι ένα: Να κρατήσουμε τους Δήμους ζωντανούς γιατί μέσω της δουλειάς που γίνεται στέκεται όρθια η κοινωνία στις δύσκολες αυτές ημέρες».
 
 

Read previous post:
Τρίμηνη αναστολή των δόσεων των δανειοληπτών που έχουν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη

Αναστέλλονται για τρεις μήνες οι πληρωμές των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που είναι δικαιούχοι της ενίσχυσης των 800 ευρώ και έχουν υπαχθεί...

Close