Σε όλους τους πολέμους, από τον Τρωικό μέχρι σήμερα, το κυριότερο κίνητρο υπήρξε η κλοπή, η αρπαγή, η λεηλασία, Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος

Θ. Καράογλου: Η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε επίκεντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης

27 Φεβρουαρίου, 2020

«Mέσα από συλλογική προσπάθεια η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε επίκεντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης», δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος περιόδευσε στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

     Ο υφυπουργός έκανε ειδική αναφορά στον Όλυμπο, λέγοντας ότι «αποτελεί το ισχυρότερο brand name που διαθέτει η περιοχή, γι’ αυτό και η αξιοποίησή του πρέπει να γίνει στη βάση ενός ενιαίου σχεδίου, το οποίο θα υιοθετηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους» και σημείωσε πως «το υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) είναι εδώ για να βοηθήσει την ενιαία προσπάθεια».

     Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Καράογλου συναντήθηκε με δημάρχους και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων. Επισκέφθηκε επιχειρήσεις και αφού τόνισε ότι η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι η μόνη λύση για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας επισήμανε: «Χάρη σε εσάς η Ελλάδα σήμερα ανακάμπτει γιατί στα δύσκολα χρόνια της κρίσης υπήρξαν ελληνικά χέρια που δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν ανά τον κόσμο και ελληνικές ιδέες που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά. Ευθύνη μας είναι να αναζωογονήσουμε τις δυνάμεις της τοπικής αγοράς, ενθυμούμενοι ότι ανάπτυξη για όλους σημαίνει και ανάπτυξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας».

Read previous post:
Τρία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα. Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Άλλα δύο νέα κρούσματα του κοροναϊού ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Close