Ο πιο φλογερός επαναστάτης θα γίνει συντηρητικός την επόμενη μέρα μετά την επανάσταση. Hannah Arendt, 1906-1975, Γερμανοαμερικανίδα ιστορικός

Τη δημιουργία Εθνοφυλακής και Πολιτοφυλακής για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, προτείνει ο Κ. Βελόπουλος

23 Ιούλιος, 2019

Τη δημιουργία Εθνοφυλακής και Πολιτοφυλακής στα πρότυπα λειτουργίας των ΗΠΑ, πρότεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Για την Ελλάδα».

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι μία τέτοια λύση «θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα, τόσο στην πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση μεγάλων φυσικών καταστροφών.

«Αν δεν έχεις λύση αντιγράφεις μοντέλα άλλων χωρών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι αυτές οι δυνάμεις σε περιόδους κρίσης γνωρίζουν τι να κάνουν και με ποιο τρόπο να συνδράμουν τους πολίτες.

Ειδικότερα, για την τραγωδία στο Μάτι, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι, σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική που άφησε πίσω της μία εκατόμβη νεκρών, δεκάδες τραυματίες, 25 στρέμματα αποκαΐδια και μεγάλες πληγές ακόμα ανοικτές, και πρόσθεσε ότι στη θλίψη των ανθρώπων έχουν προστεθεί τα πολλά ερωτήματα και δεν έχει δοθεί απάντηση για το ποιος έχει την ευθύνη για αυτή τη μεγάλη, όπως είπε, τραγωδία.

Read previous post:
Κοινή πρωτοβουλία για τις επιστροφές μεταναστών αναλαμβάνουν ο Γ. Κουμουτσάκος και ο ΥΠΕΣ της Κύπρου, Κ. Πετρίδης

Κοινή πρωτοβουλία για την ενίσχυση της πολιτικής των επιστροφών (μεταναστών) της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναλάβουν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,...

Close