Στην Αμερική, όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έχουν κοινωνικά ανώτερους, μιας και όλοι οι άνθρωποι είναι όσοι, αλλά κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν έχει κοινωνικά κατώτερους. Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

Τη βοήθεια της Τζέιμι Λι Κέρτις δέχτηκε η Τζένιφερ Γκρέι για τον νέο της ρόλο

6 Φεβρουαρίου, 2023

Συμβουλές από την Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) δέχτηκε η Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Gray) για να τα καταφέρει στον τελευταίο της ρόλο. 
 
Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Κέρτις τη συμβούλεψε για το πώς να μεταμορφωθεί καλύτερα στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη βιογραφική ταινία «Gwen Shamblin: Starving for Salvation».
 
Μία από τις πτυχές του ρόλου της ως Γκουέν Σάμπλιν Λάρα είναι η εξωτερική εμφάνιση με το φουσκωμένο ξανθό χτένισμα. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι η Κέρτις την οδήγησε στη σωστή κατεύθυνση ώστε να πετύχει αυτό το look.
 
«Μου είπε: “Λοιπόν, πρέπει να πας στον Ρομπ Πίκενς. Είναι ο καλύτερος κατασκευαστής περουκών. Μόλις μου έκανε τις περούκες για το Χαλοούιν και έκανε και τις περούκες της Άνα ντε Άρμας για το Blonde”», είπε η Γκρέι και πρόσθεσε: «Όταν μου το λέει με αυτήν την αυστηρή φωνή, τότε κάνω ό,τι μου λέει και έτσι τηλεφώνησα στον Πίκενς». 
  
Σύμφωνα με το Deadline, τον Νοέμβριο η Γκρέι δέχτηκε να υποδυθεί την Σάμπλιν, μία αμφιλεγόμενη συγγραφέα, ιδρύτρια του προγράμματος χριστιανικής διατροφής «The Weigh Down Workshop» και ιδρύτρια της εκκλησίας «Remnant Fellowship».