Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά μιας και κανένας δεν ακούει, πρέπει να γυρίζουμε συνεχώς πίσω και να τα λέμε όλα ξανά από την αρχή - Ανρέ Ζιντ

Θ. Αμπατζόγλου, δήμαρχος Αμαρουσίου: Στην πανδημία του κορονοϊού απαντούμε με αλληλεγγύη

Με όλα τα διαθέσιμα μέσα, αγαθά και υπηρεσίες, ενισχύει και ο Δήμος Αμαρουσίου το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της πανδημικής κρίσης. Στόχος είναι να μην βρεθούν σε απομόνωση δημότες και κάτοικοι της πόλης που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αυτές των ηλικιωμένων, των μοναχικών ατόμων που βρίσκονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου και των ατόμων που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν και στερούνται άμεσου οικογενειακού ή φιλικού περιβάλλοντος.     
Οι εργαζόμενοι στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς συνδράμουν εκ περιτροπής το έργο των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι». Ακόμη, ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων για τη μεταφορά τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το σούπερ μάρκετ, φαρμάκων, ειδών υγειονομικού υλικού ατομικής προστασίας, φαγητού από το κοινωνικό συσσίτιο, κά.
«Ο Δήμος Αμαρουσίου θα κάνει ό,τι είναι δυνατό και εφικτό προκειμένου κανείς συμπολίτης μας να μην νιώσει μόνος και αβοήθητος. Διαθέτουμε μέσα, αγαθά και υπηρεσίες, απαραίτητα για την κάλυψη όλων των αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ευχαριστώ θερμά τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας και τους εργαζόμενους, για την αυταπάρνησή τους και την προσήλωσή τους στον κοινό μας στόχο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι στην πανδημία του κορονοϊού να απαντήσουμε δυναμικά με πανδημία αλληλεγγύης. Μένουμε σπίτι, μένουμε άνθρωποι και αλληλέγγυοι».
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Τ. Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση μετά τη μεταπολίτευση

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας από τη μεταπολίτευση και μετά», τόνισε ο υπουργός...

Close