Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

«Τεσσάρα» η Ζόρια Λουχάνσκ

25 Οκτωβρίου, 2020

Με εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Ρουχ Βινίκι, συνέχισε η Ζόρια Λουχάνσκ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Ουκρανίας. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο απ΄ όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Χαχούν στο τέλος του ημιχρόνου και του Μάρτινιουκ στο 48΄. Ο Γκλάντκι άνοιξε το σκορ στο 53΄ και στο τελευταίο τέταρτο η Ζόρια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με τέρματα των Κοτσέργκιν (75΄), Ιβανισένια (88΄) και Αλαχιάρ (93΄). Η ομάδα του Λουχάνσκ έφτασε τους εννέα βαθμούς και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης, μετά από επτά αγωνιστικές.

Ο Βίκτορ Σκρίπνικ παρέταξε τους Βασίλ, Φαβόροφ (73΄ Ρουφάτι), Βερνιντούμπ, Τσβεκ, Χομτσενόφσκι (81΄ Τσιγκάνικς), Ιβανισένια, Ναζάρινα, Κοτσέργκιν (84΄ Τσαϊκόφσκι), Λούνοφ (73΄ Πέροβιτς), Καμπάγεφ, Γκλάντκι (81΄ Αλαχιάρ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ