Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους - Γουίλιαμ Μπλέικ

Τέλος οι ελπίδες για αποπεράτωση της «Αγιάς Σοφιάς» μέσα στο 2020

21 Νοεμβρίου, 2019

Οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για να μπει η ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι» μέσα στο 2020, εξανεμίστηκαν με βάση τα όσα υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής. Η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Ευρώπη Κοσμίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Sportime και παραδέχτηκε πως παρουσιάζονται σημαντικές καθυστερήσεις στο μείζον θέμα της υπογειοποίησης.

Σύμφωνα με την κα Κοσμίδη, υπεύθυνη για την καθυστέρηση είναι η μειοδότρια εταιρία. Εξέφρασε, πάντως, την αισιοδοξία της ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν ακόμα και εντός του τρέχοντος έτους. Με δεδομένο ότι η υπογειοποίηση έχει ανώτατη ημερομηνία αποπεράτωσης τους 14 μήνες, τότε γίνεται σαφές πως ακόμα κι αν ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα, είναι απίθανο το συνολικό έργο να ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Ουσιαστικά, η δυνατότητα της ΑΕΚ να μπει στην «Αγιά Σοφιά» πριν ολοκληρωθεί ο α΄ γύρος της σεζόν 2020-21, ήταν ένα ενδεχόμενο που όσο περνούσε ο καιρός περιοριζόταν. Η υπογειοποίηση «μπλοκάρει» τα πάντα, αφού οι εργασίες εντός του γηπέδου συνεχίζονται ανεξάρτητα από αυτό και παραμένουν εντός χρονοδιαγράμματος. Η «Αγιά Σοφιά» θα πάρει την τελική της μορφή σε λίγους μήνες (Μάρτιος 2020, ίσως και λίγο νωρίτερα) με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του σκεπάστρου. Θα απομένουν οι εργασίες στους εσωτερικούς χώρους, που θα «τρέχουν» παράλληλα (και σίγουρα θα ολοκληρωθούν νωρίτερα) με την υπογειοποίηση.

Read previous post:
Κοινωνικές παρεμβάσεις της ΠΚΜ στις Σέρρες και στα Γιαννιτσά

Δύο κοινωνικές παρεμβάσεις στις Σέρρες και τα Γιαννιτσά υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων...

Close