Το μισό από το κακό που γίνεται στον κόσμο γίνεται από ανθρώπους που θέλουν να αισθανθούν σπουδαίοι. Δεν έχουν την πρόθεση να κάνουν κακό. Αλλά το κακό δεν τους απασχολεί. T.S. Eliot, 1888-1965, Βρετανός ποιητής

Τέλος ο Παππάς, έχει συμφωνήσει ο Φόστερ στον ΠΑΟ

3 Ιουλίου, 2020

To αγωνιστικό κομμάτι και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ, αυτό της διαδικασίας των ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του Τύπου. Όπως αποκάλυψε ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας, ο Νίκος Παππάς άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκο μετά από μία επταετή θητεία στην ομάδα, ενώ ο Μάρκους Φόστερ έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους». 

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη Παπαπέτρου, του Ντίμου Μήτογλου και του Γιώργου Παπαγιάννη. Θέλουμε να “χτίσουμε” την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός προσθέτοντας: «Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Ιαν Βουγιούκα. Ο Μπεν Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Μάρκους Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Τριαντόπουλος: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε»

Η βοήθεια του κόσμου αποτελεί κυρίαρχο ζητούμενο στη νέα διοικητική εποχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Close