Το 80% των αποτελεσμάτων παράγεται από το 20% των αιτιών - Vilfredo Pareto

«Τέλος ο Λόουσον από την Φουτζιάν λόγω Instagram»

20 Σεπτεμβρίου, 2020

 Η ομάδα της Κίνας Φουτζιάν Στέρτζεονς, αποφάσισε να κόψει κάθε σχέση με τον πρώην γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Τι Λόουσον για «ακατάλληλα» σχόλια που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
 Το Xinhua τόνισε ότι ο 32χρονος Λόουσον, ο οποίος προσχώρησε στη Φουτζιάν για την σεζόν 2019-20 και την καθοδήγησε στα playoffs, δημοσίευσε μια ανάρτηση που επικρίθηκε για προσβολή των γυναικών της Κίνας.
 Τα σχόλια ήταν στον λογαριασμό  του Λόουσον στο Instagram, το οποίο εξαφανίστηκε μετά από 24 ώρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 «Τα ακατάλληλα λόγια του δεν συνάδουν με την κοινωνική ευθύνη και τις αξίες του συλλόγου μας και έχουν επιφέρει σοβαρές αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις στον σύλλογο και το πρωτάθλημα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Κίνας.
 Το συμβόλαιο του Λόουσον έληξε στο τέλος της σεζόν 2019-20 τον Αύγουστο και η Φουτζιάν έκανε γνωστό ότι δεν θα του προσφέρουν νέα συμφωνία.
Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
O Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζαμάλ Σούλερ

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Αμερικανού  γκαρντ Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα...

Close